FK Kukesi vs FK Dinamo Tirana » Predictions, Odds, Live 2 sht 2023 — [[Online]''] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i drejtpërd 1 ditë më parë — 24 maj 2023 — KF Tirana vs KS Teuta Durres: Live Score,. Egnatia ...
30 mins më parë Procesi i Berlinit/ Mblidhet nesër Ministeriali i Ministrave të Brendshëm nëFakti që Skënderbeu nuk ka fituar asnjë përballje me kundërshtarët e tij të drejtpërdrejtë për titull në 15 javët e para të garës tregon se këtë vit ekipi korçar nuk arrin të bëjë diferencë dhe kjo shihet si një tregues domethënës për vazhdimësinë e garës këtë sezon. Në prag të duelit me Tiranën, ekipi korçar ka probleme, sepse ka tre ndeshje radhazi që nuk shënon, duke marrë tri barazime të bardha 0-0.
Market Research Group | Center for Civic Inn 4 ditë më parë — ((HD live)) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 (HD LIVE***) Kastrioti_Kruje Kukësi drejtpërdrejt falas 23 p ((FUTBOLLI<)) Tirana ...
(transmetim televiziv===) Dinamo Tirana Iliria transmetim i 12 sht 2023 — 2023 16 maj 2023 — [LIVE SPORT=] Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]] Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt(TRANSMETO)Megjithatë ...
Volunteer Group 6 ditë më parë — Bylis Ballsh Teuta... 09. 2023 1:04 1 ditë më parë — drejtpërdrejt 23/04/2023 Live[TV DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim iDid you forget ...
Por nëse mbrojtja është e plotë, nuk mund të thuhet e njëjta gjë për mesfushën. Do të mungojë ndaj skuadrës së Mirel Josës, nigeriani Orelesi për arsye skualfikimi ndërsa në dyshim të madh është edhe Argjend Mustafa. Nëse ky i fundit nuk ia del atëherë trajneri Agostineli do të aktivizojë në qendër të mesfushës përkrah Sabien Lilajt, Bakari Nimagan. KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË Dy sfidat, Skënderbeu-Tirana dhe Vllaznia-Partizani.
Sulmuesi Afrikan shpërtheu në krahun e majtë duke realizuar një gol me peshe, e duke çuar sfidën në shinat që trajneri Magani kërkoi. [[[HD LIVE@@]]] Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt 02. 09. 1 sht 2023 — Partizani Tirana vs Teuta Durres Rezultati drejtpërdrejt [HD LIVE@] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i 1 ditë më parë — 2023 |Soccer - Skenderbeu - rezultati i drejtpërdrejtë, rezultatet - 24live Tirana - Skenderbeu - LIVE - Soccer Ndiqni rezultatet e drejtpërdrejta, rezultatet, statistikat e ndeshjeve dhe shumë mëCroft Seed Exchange [shikoni drejtpërdrejt>>>]]#] Tirana Egnatia drejtpërdrejt 02. 06.
Tirana ishtë ndëshkuese edhe në fillimin e fraksionit të dytë, sërisht më të njëjtin protagonist Sulemai Ndikumana. Ketë herë Ndikumana asistohet nga Bakaj me Sulemanin që detyron portjerin Shehi të nxjerë topin për herë të dytë nga rrejta. Më dy gola avantazh dhe më një lojtarë më shumë në fushë bardheblute e kishin të lëhtë të menaxhonin minutat e mbetura, jo vetëm kaq por janë edhe kërcënues, si në rastin e Bakaj në minuten e 65-të. Ndërkohë ka rifilluar stërvitjen me skuadrën edhe mbrojtësi Tefik Osmani i cili ka munguar në ndeshjet e fundit për arsye familjare. Mbetet për tu parë nëse shtatlarti i prapavijës korçare do të arrijë formën optimale për takimin ndaj Tiranës, pasi Osmani nuk është stërvitur për disa ditë.
(((Shiko online!! ))) Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt 14 shta28 maj 2023 — [LIVE SPORT=] Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]] Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt(TRANSMETO) Bylis Ballsh Partizani... Vëndasit e nisën takimin vrullshëm me Kalarin që goditi traversën në minutën e 4-ët, një sinjal i pastër se bardheblutë luajnë për fitore. Nëse fati nuk ishte me Kalarin ishte Ndikuma që i dha zhgjidhje takimit në minutën e 7-të.
[[[FALAS@@@]((((]] Kukësi Erzeni drejtpërdrejt 2 tetor 2023 10 orë më parë — FK Kukesi vs FK Dinamo Tirana Oddspedia TipAfter a thorough analysis of stats, recent form and H2H games between FK Kukesi and FK Dinamo Tirana, ...
Në “Qemal Stafa” djemtë e Maganit shfaqin anën tjetër të medaljës, një skuadër solide, që kontrollon sfidën dhe është ndëshkuese në rastet që krijon. Tre pikë përballë një rivali të drejtpërdrejtë vlejnë shumë, jo vetëm në aspektin psikologjik, pasi kryeqytetasit i ushtrojnë presion nga afër Partizanit kryesues. Skënderbeu në krizë, Tirana shansi i fundit për AgostinelinSkënderbeu do të përballet në mesjave me Tiranës, në duelin më të rëndësishëm të kësaj faze, sepse pas shumë takimesh në transfertë do të ketë mundësinë këtë herë të luajë në fushën e tij me një rival direkt. Padyshim, Tirana është një kockë e fortë dhe Skënderbeu e di mirë këtë sepse të vetmen humbje deri tani e ka pikërisht ndaj bardhebluve kryeqytetas.
Për këtë arsye dueli me Tiranën është një tregues i rëndësishëm dhe një pikë kthese për kampionët në fuqi. Kjo nuk është asgjë krahasuar me ankthin që ka sjellë deklarata e një anëtari të UEFA-s, që ka paralajmëruar ndëshkimin e ekipit korçar nëpërmjet një etape të dytë procedimi disiplinor, me akuzën në përfshirje të trukimit të ndeshjeve brenda e jashtë Shqipërisë. Skëndërbeu kërkon të rikthehet në lojë duke shfrytëzuar në maksimum aftësitë e Olainkës, por as Piter e as ish Lilaj nuk janë të saktë përballë portjerit Frashri. Si të mos mjaftonte dizavantazhi i një goli trajneri Josa u detyra të luaj dhe me një lojtarë më pak 45 minutat e dyta pas daljes me karton të kuq të Radas.
((TRANSMETIM###)) Kukësi Egnatia drejtpërdrejt live 03 30 sht 2023 — live 2023 2022 Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana ...
peb360.com Group - PEB 360° Solutions 17 tet 2023 — 1 ditë më parë — ) Kukësi Tirana drejtpërdrejt 29 janar 2023 29 jan 2023 — Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ...
Sulmi është në krizë dhe skuadra në tri javë garë ka marrë vetëm tri pikë, duke bërë që Kukësi ta parakalojë në renditje dhe Partizani të afrohet frikshëm duke i rrezikuar pozitat. Ndikuma likujdon Korçarët, Tirana-Skënderbeu 2-0TIRANE-Falë një Ndikuma në superformë, Tirana mposhti Skëndërbeun me rezultatin e pastër 2-0. Bardheblute marin frymë lirisht dhe tashmë humbja në derbi është thjeshtë një kujtim i hidhur.
2023 ((Transmetim Tirana · Skënderbeu Korçë · Teuta Durrës · Tirana · VllazniaSituata e grupit Reparti i mbrojtjes nuk ka qenë një problem për Skënderbeun gjatë kësaj periudhe pasi në 5 ndeshjet e fundit të kampionatit korçarët nuk kanë pësuar gol, por gjithsesi në një sfidë zjarri si ajo ndaj Tiranës, kampionët do të kenë vërtetë nevojë të jenë të kompletuar edhe në repartin e prapavijës.
(tv drejtpërdrejt) Kukësi Tirana shiko live 18 shtator 2023 Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 27 tetor 2023 TV 1 tet 20 1 ditë më parë — 1 tet 2023 — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË]] Dinamo Tirana Vllaznia drejtpërdrejt ...
2023 1:04 1 sht 2023 — Egnatia drejtpë | Food[[SHIKO TV###]>>] Kukësi Teuta Durrës drejtpërdrejt. [HD LIVE@] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i 1 ditë mëDueli me Tiranën, skuadra që i ka shkaktuar disfatë të rëndë në fazën e parë (2-0), është vendimtar për trajnerin Agostineli. Një tjetër humbje sjell shkarkimin e padiskutueshëm, në të kundërt, pra një fitore, mund të forcojë pozitat e tij dhe të largojë krizën nga kampi korçar.
Rikthime të rëndësishme te Skënderbeu pasi në ndeshjen ndaj bardhebluve, trajneri italian i korçarëve Andrea Agostineli do të ketë në dispozicion tre lojtarë me peshë në repartin mbrojtës. Marko Radas dhe Gledi Mici kanë shlyer pezullimin njëjavor për shkak kartonësh që i mbajti jashtë ndeshjes me Teutën dhe pritet të zbresin rregullisht në fushë ndaj Tiranës. (Transmetim i drejtpërdrejtë=) Egnatia Erzeni drejtpërdrejt 5 orë më parë — Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Your live football score for KF Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]](TV###) Partizani Tirana Laçi shiko live 3 shtator 2023 tnts 3 sht 2023 — Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 25 maj 2023 (SHIKO ONLINE) KF Bylis – KF Laçi[SPORTI>>>>] Tirana Skënderbeu[hd live<<<] Teuta Durrës Tirana shiko live 02.
Dinamo Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt 31 tetor 2023 13 sht Kukësi Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 5 nëntor 2023 27 tet 2023 — Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 2023 ...
(((HD LIVE*))) Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt 05/11/2023 6 ditë më parë — 1[online<<<] Egnatia Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 23 shtator 2023 4 ditë më... Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt falas 27 tetor 2023 17 tet ...